13 C
Ohrid
вторник, мај 21, 2019

Бил бездомник и постојано го тепале пијаници, а сега е богаташ кој во својата компанија вработува само бездомници и лица со посебни потреби

- Advertisement -

НАЈПОПУЛАРНИ