НАРУШЕН ИЗБОРНИОТ МОЛК И ВО ОПШТИНА ДЕБРЦА-ОХРИД

Членови и активисти од СДСМ фрлале флаери испишани со бројот 3 од автомобил во раните утрински часови низ Општина Дебрца и во Село Требеништа.

Фотографија на Magdalena Radinoska Dukleska.Фотографија на Magdalena Radinoska Dukleska.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here