НОВ ХИТ ВО МАКЕДОНИЈА: МИЛИОНЕРЧЕ ДАВАЈ ДАВАЈ, БРКНИ СИ ВО ГАЗОТ

За пусти бакшиш певаљките во Македонија и од Златно Славејче ќе ти ги препеаат песните….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here