ВЕЛИГДЕНСКА ЧЕСТИТКА ОД ПРЕМИЕРОТ

Премиерот на Северна Македонија ви испраќа Велигденска честитка…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here