Уште едно изненадување за Охриѓани: Ресторанот ”Вили” започна со работа со смешни цени..

Познатиот ланец за брза храна „Вили“ во чија сопственост се петнаесетина сендвичарници во повеќе градови низ земјата, пред неколку дена започна со работа и  нацониалниот ресторан ”Вили”. Oвој национален ресторан се наоѓа најпознатото туристичко место на охридското крајбрежје – Пештани.

Во нивното петнаесетгодишно искуство во подготвување на брзата храна, ова е прв национален ресторан од ваков тип кој го носи името на брендот „Вили“.

Фотографија на Лесковачка скара кај Вили.

Но кога се во прашање цените,  може да се уверете и сами:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here