БОКИ 13: АКО МЕ УБИЈАТ, ДОКАЗИТЕ ПРОТИВ ЗАЕВ СЕ КАЈ МАЈКА МИ (ФОТО)

Српскиот весник Курир (kurir.rs) објавува шокантно тврдење на Боки 13 кое наводно го дал
во полиција.
Според весникот трендсетерот на распитот во МВР порачал дека ако биде убиен ќе ги
искористи доказите против Заев кои што се наоѓаат кај неговата мајка.
“Ако ме обесите и се обидете а го прикажете тоа како самоубиство, ако ме тепате, мачите
или застрашувате, убаво ви кажувам да не речете дека не сте знаеле, никој нема да биде
поштеден”, според српскиот медиум им порачал Боки 13 на македонските власти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here