Ова жиголо има полни раце работа! За една ноќ заработува и до 5.000 евра, а еве какви перверзии бараат жените од него!+

Рајан Џејмс од Сиднеј се занимава со деловна придружба и совршено си ја извршува својата работа, а сега открил и што сè бараат од него жените кои го плаќаат.

Во зависност од самото барање, неговиот ценовник со услуги почнува од 300, па сè до 5.000 евра. Се огласува преку интернет страници и има „полни раце работа“.

„Тоа може да биде и само придружба на забава, но и цел викенд со доживување ’50 нијанси на сиво’“, раскажал Џејмс пред неколку години.

„Жените повеќе сакаат цела приказна, вистинско доживување, а не само механички да се одработи побараното“, објаснил тој. Неговата најмлада клиентка имала 20 години и сакала момчето со кое ќе ја изгуби невиноста да биде некој кој ќе биде нежен со неа и ќе ѝ остави добри спомени, со оглед на тоа дека многу нејзини пријателки имаат трауми поради болката и неуживањето во тој чин.

Голем број жени кои ги плаќаат неговите услуги се во брак, а додава дека најмногу му се жалат дека нивните партнери не се доволно спонтани, пребрзо го достигнуваат врвот и дека премалку внимание посветуваат на оралното стимулирање.

„Една од најчестите фантазии на жените е мажите да доминираат, а помал дел од нив го сака спротивното. Поради тоа лесно се поврзувам со нив и се однесувам како Кристијан Греј – но без удари“, објаснува Џејмс.

Како најдобра предигра го наведува шепотењето за тоа што ќе им прави подоцна за време на вечерата, со чаша вино во полн ресторан. Допирите под маса по колената, бакнежите на вратот и страствениот “напад“ во лифт кој во секој момент може да се отвори е нешто што најголем дел од жените ги возбудува.

Ги советува мажите да се прилагодат на своите дами, ако сакаат подобро да ги задоволат, бидејќи тоа двојно ќе им биде возвратено.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here