Маријана од популарното дуо Маријана и Росана ќе пее на фестивалот во Мелбурн, Австралија

Маријана Новачевска една двете мега популарни  сестри Маријана и Роасана ќе настапи на Македонскиот фестивал на храната во Мелбурн Австралија. После повќе години Маријана ќе настапи соло на најголемиот македонски фестивал на храна, култура и традиција во Мелбурн Австралија кој се одржува веќе осма година.

Инаку Маријана Новачевска веќе подолого време  живее во Мелбурн и не се занимава со пеење.

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here