Додека другите ручаат или пијат кафе, јас во текот на паузата од работа мастурбирам“

„Додека моите колеги јадат или пак 10 минути чекаат ред за да земат кафе од Старбакс, јас се допирам. Доколку е време за ручек јас се упатувам накај дома за на кратко да се подружам со мојот вибратор (убавите страни на животот кога работата ви е блиску до домот), но некогаш само ќе се упатам во ВЦ со слушалки, одам на „RedTube“ и мастурбирам додека не го отстранам мојот стрес“ – опишала Надја за „Mirror“.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here