Се смилова Господ за Бадник: Поројни дождови го гаснат пожарот низ Австралија, а пожарникарите заплакаа од радост. (Видео)

Господ ги услиши нашите молитви, заврна дожд! После 5 месеци! И тоа во очи Бадник!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here