3.6 C
Ohrid
вторник, ноември 30, 2021
Почетна Македонија Таткото на Јане Ченто: Браќа и сестри до кога вака? Криминалците си...

Таткото на Јане Ченто: Браќа и сестри до кога вака? Криминалците си се договараат кој закон им одговара за Јавно Обвинителство, а нашите деца ќе скапуваат во затвор за Македонија !!!

Translate (Eng):[gtranslate]

Драги браќа и сестри до кога вака?

Криминалците си се договараат кој закон им одговара за Јавно Обвинителство, а уставо бранителите кои сакаа да го заштитат уставот, името и идентитетот на 27 Април добија 211 год затвор и никој мува не ги лази за нив, а еве веќе трета година се во затвори неправедно осудени.

За која правда зборувате?

РЕКЛАМА

Па вие добро знаете дека еден ден тие ќе излезат од тие зандани и што тогаш драги ,,ПРИЈАТЕЛИ,, дали тоа ќе биде за 5, 10 или 15 год и што ќе правите тогаш?
Ги заборавивте играјќи со вашите игри и политички договарања.

Вие сакате да си ги спасите криминалните задници, а тие ќе одат жртва т.е. курбан за вас ќе скапуваат во затвори.

Е па не ќе може така велика господа.
Гневот наш, на родителите, браќата, сестрите сопруги и деца големи и мали на мнозинството македонски народ веќе ја прели чашата и гневот веќе е преголем за да може да се издржи.

Доста е веќе ќе почнеме да ја пееме нашата ама на друг начин без многу шетање. Кратко и јасно.

Вие копилиња едни и понатаму си договарате скриени амнестии, а јавно и јасно ги гледа народот и при очи и уши сакате да не направите недоветни како ништо да не се случува.

Пример Крсто МУУУУ М.М.Е. па тие ОХРИДСКИ ДОКТОРИ ДРМОСЕРЦИ АЧИК ГЛЕДА ЦЕЛ СВЕТ КОЈ Е ВИНОВЕН ЗА 27 АПРИЛ ги амнестираат, а децава наши по затвори ќе скапуваат ни криви ни должни.

Тие се тие најголемите предавници на МАКЕДОНИЈА. Па и за тоа ги одликуваат со ордени то ест ТЕНДЕРИ за заслуга за предавство.

Ви се ближи денот кога ќе се соочите со нашиот гнев, гнев кој нема да има крај за такви ко вас. За брзо ќе ве нема на сцената.

Ние сме голема фамилија, а име и презиме и е МАКЕДОНИЈА !!! ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!!!

Фејсбук објава на таткото на Јане Ченто споделена на гупата за поддршка Слобода за Јане Ченто