Видео Советник на општина снимен како безмилосно шутира куче

Лицето за кое се тврди дека е Бране Јовановски советник на општина Македонски Брод е снимен како безмилосно шутира куче пред продавница изјавува А1 он.

Снимката направена во Македонски брод и објавена на социјалните мрежи покажува уште едно изживување врз уличните животни. Наводно авторите на снимката добивале пораки да ја повлечат снимката , со цел, да не се прави драма бидејќи реакцијата била поради тоа што кучето лежело на чергата.

Градоначалникот бил недостапен за коментари а советникот не бил расположен за изјави. Оваа постапка дуби бура на реакции во јавноста.

 

Gepostet von Ivana Marash am Mittwoch, 4. März 2020

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here