Не се само старите во опасност ВАКА ИЗГЛЕДА И ЗВУЧИ МЛАДА ЖЕНА ВО ИНТЕНЗИВНА НЕГА ЗАРАЗЕНА СО КОРОНА ВИРУС

Во видео пренесено преку социјалните мрежи може да се забележи состојбата на млада пациентка која што се наоѓа во карантин на одделение за интензивна нега.

Иако има потешкотии со дишењето и говорот таа своето сведоштво сакала да го упати до јавноста со што ќе илустрира дека ниту поомладите не се толку отпорни на негативните влијанија на Корона вирусот.

Таа притоа упатува порака дека сите треба да бидат внимателни ако не сакаат да завршат во болнички кревет како нејзе.

bregalnicki.mk

Погледнете го видеото во продолжение:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here