Во Италија пристигнуваат најдобрите доктори од целиот свет.

Ситуацијата со коронавирусот во Италија се уште е критична,бројката на дневно починати секој ден расте. Поради лошата ситуација во која се наоѓа Италија најдобрите докторите од целот свет заминаа да им помогнат на италијанските медицински лица.

Доктори од Колумбија, Африка, Албанија стојат рамо до рамо со доктор од Италија и испраќаат силна порака до светот.

Оваа фотографија е доказ дека хуманоста нема граници и во ова сите сме заедно:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here