Г-дин Драго го носи градникот од својата сопруга да се заштити од опасниот вирус.

Господинот Драго од Загреб е „уловен“ од новинарите додека чекал во ред пре еден маркет, носејќи прслук со чипка од неговата сопруга над лицето, наместо заштитна маска.
Една од затекнатите новинарки го запрашала зошто носите градник а не заштитна маска?

“Тоа е на мојата сопруга!” а маска не носам бидејќи апотеките прават бизнис од сето ова како може од 5 денари да поскапат на 55?!!

На прашањето дали таа му замерила за тоа што си и го украл градникот, тој кажал:

“Ма какво, крадење ви се молам таа не го облекува со години!”

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here