(ВИДЕО) Вело Марковски: Ќе ја искинам дипломата ако навистина има 7 милиони починати во светот од Корона

Инфектологот Вело Марковски е против карантинот и масовната корона психоза и хистерија . Професорот на штипскиот универзитет вели дека никој не спори дека има умрени луѓе, но прашањето е како да си помогнеме подобро, и дали треба да менуваме пристап и стратегија. Во јавноста се присустни многу нестручни луѓе за овие видови на болести. Не е ова политичка дебата или дуел. – Подтаоците од Италија не се релевантни. Италијански професор тврди дека само 2 посто од прикажаните смртни случаи всушност починале од корона.

ммс

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here