Полицијата денес повторно без маски го уапси момчето со кучето, но овој пат се шетал сам за време на полициски час.

Момчето што минатата недела беше уапсено затоа што го шеташе својот миленик за време на полициски час, денеска повторно беше уапсен од страна на полициски службеници, бидејќи се шетал за време на полициски час.

Полициските службеници повторно не носат заштитна опрема, еве што се случи при апсењето овој пат:

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here