Теткава ги измешала брзините, место заштитна маска ставила маска за карневал.

Мерките против ширење на коронавирусот подразбира носење маски и ракавици, често миење раце и држење дистанца. Сепак, како да не е јасно каква треба да биде маската за да не заштити од вирусот. Таков пример е една Бразилка.

Госпоѓата стана светски хит на сите социјални мрежи откако возачот на автобусот во кој се возила, си направил селфи со неа во кадар, бидејќи знаел дека никој нема да му верува. Таа на лицето имала маска, но не заштитна туку маска за карневал како во Венеција или Рио де Женеиро, па и во спалните кога партнерите сакаат да ги разбудат старите страсти.

ММС

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here