Урнебесно видео: Бевте во Северна Македонија?? Во Северна не сум бил во Македонија сум бил.

За разлика од тебе, мене никој не може и нема да ми ја „скине жицата од гитарата“ и да ми го одземе идентитетот. Ти, друже, не си ништо повеќе од безидентитетска појава. Нешто како диво месо…

Никогаш Северна, само Македонија, пишува уредникот на Инфомакс, Александар Митовски на Фејсбук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here