Видео – Давеник за влакно спасен скокнал да се дави на пристаниште во Охрид

Ексклузивно видео од давеник извлечен  во Охридско езеро пред неколку моменти. Според првичните информации човекот скокнал од пристаниште со намера да се дави.

Бил извлечен со брза интервенција на човек со кајче. Полицијата пристигна во моментот -Погледнете го видеото

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here