Дупла жетва: Земјоделец живи ги фати 20 мажи и една невеста како снимаат филм за возрасни !!!

Земјоделец од Војводина на своето поле снимил девојка во венчаница и дваесетина голи мажи.
Снимката што ја направил набргу се рашири на социјалните мрежи и стана хит во регионот.нМногумина коментираат и се шегуваат дека земјоделецот ги прекинал додека снимале по*но. Земјоделецот ги забележал мажите и девојката додека го возел својот комбајн.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here