Талат Џафери: Седница ќе свикам кога јас ќе одлучам

Досегашниот претседател на Собранието и претседавач со конститутивната седница на новиот собраниски состав, Талат Џафери, во изјава за ТВ21 истакнува дека засега нема план за тоа кога ќе свика продолжување на седницата.

Врз основа на моите надлежности, кога ќе одлучам тогаш ќе ја свикам. Јас засега немам никакви планови – вели Џафери.

Тој вчера преку објава на Фејсбук ја одложи конститутивната седница, наведувајќи дека му се родил внук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here