Поради Фејзбук статус Кристијан Јандриоски заврши во затвор?!

Граѓанинот Кристијан Јандриоски преку статус на Фејсбук денеска напиша дека време е да ја плати цената за непокорот.

Тој својот патриотизам ќе го плати со казна затвор која му ја изрече судот во владеењето на оваа според многумина ненародна власт.

-Време е да ја платам цената за непокорот.
Ебати животот ако не си спремен да умреш за неа.
#НикогашСеверна 🔴⚫, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Време е да ја платам цената за непокорот.

Ебати животот ако не си спремен да умреш за неа.

#НикогашСеверна 🔴⚫

Posted by Kristian Jandrioski on Четврток, 27 август 2020

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here