Бизарен предизвик на „ТикТок“: Луѓето фрлаат деца како да се топкa (ВИДЕО)

Најновиот опасен тренд стана вирален на Интернет, предизвикувајќи загриженост бидејќи родителите ги фрлаат своите деца како кошаркарски топки додека снимаат видео на „ТикТок“.

На голем број видеа што се појавуваат на социјалната мрежа, луѓето танцуваат со своите мали деца, вклучително и бебиња, ги синхронизираат усните со песната „Baby“ на „Blueface“, а потоа одеднаш ги исфрлаат од kadarot, додека уметникот рапува „Нема бебе, не можеме да имаме бебе … “.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here