Со физичко присуство денес во ООУ “Дебрца” започна новата учебна година.

Во сите училишта низ општина Дебрца-Охрид наставата се одвива со физичко присуство на учениците, освен во ПУ Мешеишта и ПУ Требеништа, во кои за учениците од шесто до деветто одделение наставата се спроведува онлајн.
Во сите училишта се применуваат здравствените протоколи за заштита од ковид 19 вирусот.
На сите ученици, а посебно на првачињата градоначалникот Ногачески им посака успех во учењето.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here