Зекири во тага: Загубив 27 годишен пријател, ковид постои и не прашува за возраст

Денес изгубив вистински пријател, додека Липково загуби еден од нејзините најдобри синови Ријад Мамутин 27 години, објави на Фејсбук потпретседалот на СДСМ, Мухамед Зекири.

Нашата последна средба не беше подалеку од пред еден месец. Нека Аллах го награди со рајот и на семејството нека му го зголеми трпението!

КОВИД 19 постои драги пријатели и не прашува за возраста. Внимавајте многу!!! Алах нека нè заштити од овој невидлив непријател и нека го држи подалеку од нас!!!, напиша Зекири на Фејсбук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here