Уште една Камиказа: За да стане популарен на интернет, скопјанец за влакно не направи сообраќајна незгода !!

Со цел да стане популарен на социјалната мрежа ТикТок скопјанец ќе предизвикаше сообраќајна незгода каде што сигурно би имало и жртви… После оваа објава бараме МВР веднаш да реагира !!!!!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here