Стојанче: ”Јас сум машина за убивање”- Погледнете како се сече лубеница со катана !!!

Генерал Стојанче Ангелов, в.д. директорот на Центарот за управување со кризи кој во јавноста е познат по тоа што може да скрши ќерамиди од глава, сега усоврши нова вештина. Ангелов веќе неколку месеци ја вежбал прецизноста на ракување со катана.

„Би ти ставил јаболко на главата, ти би лежел на стомак и би го пресекол точно“, му рече Стојанче на Жаре. Но, Жаре се согласи, да се обидат со сечење на лубеница.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here