Мал дел од демонстрантите на протестот, на заминување превртуваа контејнери на булеварот „Цветан Димов“

Мал дел од демонстрантите на протестот за судскиот случај „Монструм“, на заминување кон Чаир, превртуваа контејнери на булеварот „Цветан Димов“ кај ТЦ Мавровка. Сцените се одвиваа по завршувањето на протестот.
Најголемиот дел од агресивните демонстранти беа исклучително млади лица, но нивните постапки не испровоцираа интервенција од полицијата. Барем во овој дел од градот, немаше други инциденти или насилство.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here