Стојанче Ангелов и реисот Шаќир Фетаи го осудија скандирањето „УЧК, УЧК“

Продолжување на процесот на помирување меѓу дел од Македонците и дел од Албанците во Македонија, заедничка осуда на скандирањето „УЧК-УЧК“ и „Голема Албанија“, било констатирано на денешната средба меѓу в.д.директорот на ЦУК Сојанче Ангелов и заменик директорот Екрем Зендели со претседателот на Исламската верска заедница реисул Улема Х. Хфз. Шаќир еф. Фетаи, во Скопје. Аангелов … Продолжи со читање Стојанче Ангелов и реисот Шаќир Фетаи го осудија скандирањето „УЧК, УЧК“