Ќе заплачете од смеење: Македонски народни приказни ”Сашо чорбаџијата аџијата”

Малку хумор после овакви стресови не е на одмет 🙂

Дефинитивно ја имаме најдобрата монтажа за 2021 година. Се врати чорбаџијата аџијата…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here