Запленети над 200.000 евра, кои биле наменети за купување изборни гласови.

Над 200 000 евра бара бугарското обвинителството да бидат конфискувани или блокирани на сметки бидејки биле наменети за купување гласови на изборите во недела.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here