Македонец испрати порака до сите инфлуенсерки-пластични девојки: Никогаш нема да бидете домаќинки како мојата сопруга.

На сите нас ни е преку глава од вештачки девојки/момци пренапумпани со филери на усните силиконски гради вештачки нокти, се е вештачко, а природно се само глупави. Како и да е не сме ние што треба тоа да го судиме. Во нашата малечка земја сеуште има мажи кои сакаат природна убавина, вистинска љубов, просто кажано домаќински брак.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here