Штипската Калифа од утре официјално се претвора во ПИ*КА- Таа денес јавно се пофали што и пристигнало.

Штипската Калифа пред една седмица најави дека сите и викале дека е дебела, паа таа најави дека за скоро време ќе стане не обична пи*ка тука пи*ка ипол. Моника денес официјално се пофали на ТикТок дека и пристигнаа препаратите за слабеење и кажа како ќе ги користи таа…

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here