Ве молиме за помош: Тони Илијевски има само 38 години, татко на две малолетни дечиња.

Ве молиме за ПОМОШ за ТОНИ ИЛИЈЕВСКИ кој има само 38 год. и две малолетни дечиња.
Поради изненадна влошена состојба од Ковид-19 итно беше префрлен на лекување во Болница Систина.
Моментално е во тешка здравствена состојба со 24 часовна кислородна подршка веќе 6 дена, комплетно оштетено едно белодробно крило, додека другото е во добра состојба само една третина.
Ќе Ве замолиме кои колку може и сака да донира на следнава сметка:
250-0140007013-33 Шпаркасе Банка
Ул. Димче Димовски -Кокошарчето бр 5
Име :Тони Илијевски
и да му помогнеме на Тони.
Однапред Ви благодариме ♥️

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here