Селските власти си имаат мака со Милен: Купил гробно место за сопругата, а не е оженат. (Видео)

Селските власти имаат проблем со Милен бидејќи тие се тројца во фамилија а тој чува седум парцели за четири гробни места. Четвртиот гроб е резервиран за жена му. Само што Милен не е женет.

Ретро Видео:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here