Здравствените власти не планираат набавка на нови вакцини против Ковид 19

Како се одвива вакцинацијата, дали ќе се набавуваат уште вакцини и за други прашања телефински разговораваме со националниот корординатор за имунизација Александра Грозданова.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here