Игор си ја отвори душата: Секој ден плачам тајно бидејќи немам дечиња.

Неговата животна приказна апослутно никого не може да остави рамнодушен. Подеми и падови, порази, изгубена љубов, професионални успеси, трнлив пат и вротглаво возење по работ…

Живот кој наликува на ролеркостер и кој може да послужи како пример и лекција на помладите генерации. Човек феникс, мултиталент, еден и единствен..

Во продолжение во Бекстејџ, емотивна исповед на Игор Џамбазов…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here