Како близнаци: Стојанче објави фотографија со неговиот брат.

Директорот на ЦУК Стојанче Ангелов беше доста ангажиран изминатиов период откако гореше буквално цела Македонија. Откако Стојанче успеа да се справи со пожарите одлучи малку да се одмори во Штип, кај неговиот брат.
Тој во опис кажа малку одмор пред големиот празник Крстовен заедно со мојот брат, а третиот брат ни се придружи на седенката преку СКАЈП.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here