Во домот на Антонио Милошоски денес се слави !!

Пратеникот и поранешен министер за надворешни работи, Антонио Милошоски денес неговата радост ја сподели преку социјалните мрежи:

Нашата љубена Михаела четвртиот роденден го прослави во кругот на сестричките Дариа & Илина, батковците Давид & Филип🎂🦄, мама и тато 🤓

📌 Ви благодариме за убавите желби, кај секого да се враќа со здравје, слога и добри вести…
Напиша Антонио Милошоски

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here