Карлеуша се исмејува со верата: Облечена како крвава калуѓерка, со крст на сатаната !

За Јелена Карлеуша се е само добра забава, па така и таа ноќ во која ги исплаши најмногу децата, особено и беше задоволство да ја исплаши нејзината конкурентка Цеца Ражнатовиќ. Остана непознато дали Цеца навистина се исплашила од Јеца, но вистина е дека Карлеуша има бујна фантазија..

Сепак, пејачката не застана тука, па продолжи со уште поскандалозно маскирање. Јасно се гледа крв на секаде по неа, што навистина е како во некој хорор филм. Облечена е во црна застрашувачка облека, со  крст на сатаната.

Карлеуша обидуваќи се да биде интересна, се потсмеава со верата и црквата..

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here