Србите ќе снимаат филм за пејачот Џеј Рамадановски

По „Тома“ кој ги сруши сите рекорди, Србите ќе снимаат филм за пејачот Џеј Рамадановски.
Возбудливата приказна за животот на Џеј Рамадановски е претставена без претерана патетика, со впечатливи ликови. Сценариото се базира на важни факти од неговата биографија, изјавија членовите на комисијата на Филмскиот центар на Србија.
Откако филмот „Тома“ ги собори сите рекорди на гледаност во Србија, БиХ, Македонија и Хрватска, сега е објавено дека ќе се снима биографски филм за починатиот српски пејач Џеј Рамадановски, пишуваат српските медиуми.

Идејата за снимање на биографски филм на пејачот беше поддржана од комисијата на Филмскиот центар на Србија.

Идејата за снимање на биографски филм на пејачот беше поддржана од комисијата на Филмскиот центар на Србија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here