Агнеса: Во Скопје би излегла само со пријател, а со партнер надвор од Македонија

Однесувањето на масата, за време на ручек или вечера открива многу повеќе од она што сакаме да покажеме. Преку манирите многу лесно ќе забележите кои луѓе се добро воспитани и културни.

За да ги избегнете непријатните ситуации и да бидете категоризирани како пристојни и префинети, неопходно е да ги знаете некои од правилата за добро однесување.

Добрите манири и културното однесување се важни без разлика каде се наоѓате – дома, на улица, во ресторан или на гости. Доброто однесување и воспитување никогаш не излегуваат од мода. Секој може да ги следи едноставните правила, само доколку малку се потруди.
Агнеса која неодамна пред камера на естрадниот магазин Бекстејџ откри се, за што долго молчеше, пред извесен период на Истаграм стори постави пост како девојките треба да се однесуваат во ресторан и ги замоли некои работи да не ги прават.

А за кои работи станува збор погледнете во интервјуто за Бекстејџ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here