Песната ептен го погоди Кумот- Па го фрли печеното прасе преку ограда… (Видео)

На социјалните мрежи се појави хумористично видео направено на забава .

Имено, еден човек очигледно бил погоден од песната на jубо Аличиќ „Нека кум лумпује“, па решил да го фрли првото нешто што ќе му падне на око, а на прв поглед го здогледа печеното прасе.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here