Охриѓани во тага и неверување: Прерано го напушти овој Свет мајката на нашиот херој Марко Пејчиноски, драгата и почитувана мед. сестра Виолета Пејчиноска. 

Прерано го напушти овој Свет нашата драга и почитувана колешка мед. сестра Виолета Пејчиноска.

Секогаш ведра и насмеана, вистински професионалец во својата професија, жена со големо срце.

Бог да ја прости и нека ѝ е вечно Царството Небесно.

Со почит
Вработените при ЈЗУ Општа Болница Охрид.

За потсетување оваа жена беше мајка на нашиот херој Марко, кој пред три години го преплива езерото, кога со 12 години стана најмладиот маратонец што ја испливал 30-километарската делница од Свети Наум до Охрид.

Искрено сочуство до најблиските од редакцијата на Шило.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here