Тоше и група 903: Песната која Тоше ја испеал на 16 години денеска за прв пат објавена. (ВИДЕО)

Песната денеска за прв пат е објавена на YouTube и е достапна за пошироката јавноста.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here