Екс градоначалникот на Гази Баба му подари метро и моливче на наследникот

Екс градоначалникот на Гази Баба му подари метро и моливче на наследникот.
Поранешниот градоначалник на Гази Баба Борис Георгиевски денес одлучи да му подари метро и моливче на сегашниот градоначалник Бобан Стевковски, откако Стевковски вчера на прес-конференција соопшти дека Комисијата за теренска проверка на договорите за уличното осветлување во општината утврдила дека постојат разлики помеѓу изведените работи и прикажаните работи во фактурите.

„Прво грижата за уличното осветлување, локациите за поставување на нови линии и сервисирање, не ја врши градоначалникот, туку секторот за комунални работи, поднесувајќи налог за работа кој градоначалникот го потпишува.
Fokus

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here