Мицкоски добивал закани по живот, нема кој да го заштити бидеќи нема обезбедување !!!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека некои структури сакаат да го нема.

Тој додава и дека има закани.

Мојата политичка кариера од самиот почеток е, од страна на поедини структури кои што не сакаат чесност, кои што не сакаат план, стратегија и визија, кој што не сакаат макотрпна работа, да ме тргнат. Да ме нема ако може, па по можност и физички затоа што јас сум единствен политичар во овие 30 години, лидер на опозиција кој што нема од државата се уште ни обезбедување, ни било што иако на дневна основа имам закани и јас и моето семејство“, вели Мицкоски.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here