Неделков за наставниците што не сакааат да штрајкуваат: Слушнете си го срцето !!!

Претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК), Јаким Неделков испрати порака преку Фејсбук.

На сите штрајкувачи им посалувам да останат такви какви што се, на оние малкумина што не штрајкуваа им препорачувам да си го послушаат срцето“, напиша Неделков.

Штрајкот во образованието почна вчера и ќе трае додека не се постигне договор со Владата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here