Добре ни дојде сине Лазаре- Саша Богдановиќ стана татко

Поранешниот градоначалник на Општина Центар, Саша Богдановиќ со пост на Фејсбук објави дека станал татко.

-Добре ни дојде сине Лазаре, напиша годриот татко во објавата.
If

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here